29 augusti - lördag

idag är de boden cruising. jag ska inte dit men jag skulle vela. har dock ingen bil att åka med eller nåt sådant. kom just på de bara, vill fara dit och kolla på människor, killar, träffa nytt folk. haparanda suger.
  
av någon konstig anledning började vi diskutera epa-traktorer igår vid middags bordet och jag mamma och pappa kom alla överens om att de ser så jävla fult ut när dom kommer körandes med värsta dunka-dunka musiken och så kan man cykla förbi dem. patetiskt. i vissa fall kan de finnas fördelar om man bor utanför stan och sånnt men att cruisa runt i en sådan? aldrig i livet, då tar jag våran porsche så är jag redan 2000 gånger coolare, se bara hur den ser ut;

erkänn att jag skulle vara mycket coolare, så jag kanske drar igång den och åker till boden, kommer kanske fram imorgon bitti :D ha de bra!!








26 augusti - onsdag

idag började vi med vanliga lektioner och jag äääälskar onsdagar eftersom de är bara musik och inget, inget annat! idag slutade jag även halv elva vilken var jobbigt eftersom bussen inte gick förrän halv ett, men strax före tolv lämnade jag linn och hanna åt sitt öde och promenerade in till stan, kikade in på chili en sväng, måste köpa ett par byxor men hittade inga där, mina från laredoute kommer inte :(
  jag ville skriva ett über långt inlägg men jag har ingen insperation och sen ska jag och möta frida. så.. heippa hei!


p.s; tittade ut och såg katten komma springandes med en mus hängande ner från munnen, inte alls fräscht. usch.




24 augusti - måndag

de var härligt att börja skolan igen på någotvis, träffa alla människor (om man bortser att man var tvungen att stiga upp kvart i 6) och dagen började med att bussen var nästan en kvart sen till skolan och den var översmockad. den fortsatte med att vi fick veta att vi måste ut imorgon och skogsvandra imorgon och på onsdag börjar vanliga lektioner (så har vi bara musik tjalalalala) och nu kommer de snygga:
vi skulle visa runt ettorna på skolan så vi hade skrivit upp saker vi skulle visa dom och jag blev den som skulle skriva i min grupp. av någon konstig anledning började jag och gabbie tävla smått vem som hann först klart och vi kom ganska jämt men så snurrade jag runt och skulle kasta pennan till acke, men fredrik stod ivägen och jag halkade till på golvet och flög ner framför fredriks fötter. jag vet som inte vad som hände men de hade acke gabbie och fredrik roligt åt när jag helt plötsligt låg där på golvet ;o fast de är väl inget ovanligt att jag ramlar haha :D






designfel

jag bestämde mig för att byta design och de knepade till de lite och tills jag vet hur man gör den vita saken längre får de vara såhär för jag får snart ett anfall. om du vet hur, snälla hjälp mig!?

uppdaterat! fixat :D

23 augusti - söndag

ÖH! GRATTIS CARRO! hjärta till dig på din födelsedag och tack för tjockandet igår!
som sagt, de blev väldigt tjockande hos carro (som vanligt när de är kalas) sen for vi ut på närsta och härjade (som vanligt) sen slog vi oss ner framför tvn och kollade på den gröna milen (eller vi började, den verkar bra, ska nog söka upp boken här hemma och läsa den) dock blev de lite läskigt att cykla hem den lilla biten från henne brevid skogen och jag cyklade så fort jag kunde och kylan värkte i lungorna, jag vet inte varför, inbillning att de ska komma någon och ta mig, barnsligt vad skulle komma? en älg!?

imorgon börjar skolan och jag vet inte vad jag känner, för en vecka sen började jag längta, nu känner jag mig lite orolig, kommer jag klara matte B och engelska B? nä jag ska inte oroa mig, ska ligga hårdare i år än jag någonsin har gjort och jag ska fan ha vg och mvg, jag ska träna mer än jag gjorde förra året, jag ska helt enkelt må bättre iår (inte för att jag mådde förra året...) shit the same ;D






21 augusti - fredag

något som de alltid rör sig frågor runt är övernaturliga fenomen, vissa säger att de finns och kanske till och med upplevt något medans andra säger att de inte existerar. de är väl upp till en själv och säga och tycka, men jag tror på de övernaturliga, inte spöken men saker kan hända som inte går att förklara, kanske skuggor från ingenting alls eller ett ljussken i ett helt mörkt rum, kankse ett ljud som två stycken hör, då är de ju mindre troligt att de var inbillning.
    jag minns just efter min farfar hade dött och jag var uppe på vindan i hans hus och när jag var påväg ner för trappan hörde jag hasande steg inne från köket eftersom farfar alltid hade tofflor på sig inom hus men det var ju bara inbillning för det var ju de jag brukade höra påvägen ner för trappen. men samma sak på station där alla säger att de spökar, i replokalen brukar dörren smälla och de är inte bara jag som hör de, de är jätte läskigt men de skrämmer inte mig, de gör mig nyfiken, vad händer när man dör och vad finns egentligen bakom "mörkret"?




19 augusti - onsdag

nyss när jag kollade bilddagboken såg jag att några hade laddat upp deras schema och jag kunde inte motstå frestelsen och kolla om våra scheman hade kommit upp dom med, de hade dom och jag önskar att jag inte hade kollat. schemat är värre än förra året och jag ville nästan gråta. vi slutar tre eller halv 4 varje dag och vi kommer inte ens hinna med kvart i tre bussen hem. schemaläggan är våran mattelärare och han borde ge oss lite bättre scheman tycker man ju. de kommer bli massa klaga på den första mattelektionen skulle jag tro, vårt schema suger!






18 augusti - tisdag

idag känner jag mig duktig! vaknade tidigt och var och gymmade, ska ta mig i kragen och vara jätte hurtig minst 2 ggr i veckan från och med idag :). måste även fixa fram en present åt carro också som fyller år imorgon kort men jag vet inte vad man ska köpa och inte vill hon hosta upp nåt förslag heller, jag hotade med att ge henne en dammråtta som heter ernest (som inte får kallas ernie) som gror sig fin under min säng men den riskeras att bli upp-dammsugen imorgon den närmsta dagen (ska försöka göra de idag). har aldrig förstått hur fort de blir damm när man har djur tills jag flyttade in i ett rum med vitt golv, känns som att jag dammsuger 2 gånger i veckan och de är ändå alltid damm :/. bajs.

taggar till station, första gången på svin länge (y) jiiiho!







15 augusti - lördag

igår satt jag linn hanna och gabbie och hade trevligt på pikisaari, sen joinade piia oss och de blev ännu trevligare. sedan joinade några finska killar oss, men dom stack efter ett tag. vi var dock inte lika länge där denna gång eftersom alla var jävligt trötta och frös som psyk, så jag ska säga att de var skönt som fan att krypa ner under täcket.

för övrigt håller jag på att läsa 6e harry potter boken före jag ska se den på bio antingen söndag nästa helg eller måndagen där på. haparanda är efter, jag vet





13 augusti - torsdag

jag och linnS satt som bäst och spelade bomb it för en stund sen när vi hörde en riktig bomb eller nåt i den stilen, de dånade över hela stan och strax efter fick jag ett sms av carro;
c - hörde du smällen nyss?
j - jo vad var de? :o
c - man hörde den tydligen till kalix, soffis kompis hade hört
j - oj :o skottlossning typ
c - nä de lät som en jäkla bomb :o
j - kanske de :o
c - typ ett flygplan som kraschade eller en helikopter
j - låt inte fantasin flöda
c - hehehe jag tittar för mycket på tv
j - haha jo :D men nu ska jag och linn spränga vidare :D
c - :o




12 augusti - onsdag

brr, nu är hösten här och de är kyla i luften och jag vill bara krypa ner under täcket och värma mig. umeå var kul som vanligt och jag har gjort nya inköp:
- en ny klänning (herregud) från hm
- lite underkläder
- ett par strumpbyxor
- ett par shorts (rea)
- ett linne (rea)

- ett par skor (!!!)
      shortsen var från gina och jag har testat dom förr och blev överlycklig när jag hittade dom på rea bordet för 49 kr och grabbade åt mig i min storlek eftersom jag har testat dom så många gånger förr och jag tittade inte så noga eftersom kön var miljontals mil lång kändes de som. när jag kom till hotellrummet för att testa dom såg jag att dom inte hade någon knapp men de kirrar sig, sånnt finns ju hemma och skräpar :) för övrigt träffade vi en av gabbies vänner och traskade hem i regn och åska, mysmys.


10 augusti - måndag

till er som inte visste spelar jag i ett band som heter cave canem, vi har spelat sen 06 och även fast vi har bytt ut några personer (de är lite sorgligt) men ändå är de bland de roligaste sakerna, vi har varit lite överallt i norrbotten, finland och tom ryssland (vilket jag måste säga var de roligaste jag någonsin har gjort). i slutet av 07 någon gång blev vi interljuvade av finsk tv som sa att dom skulle meddela när de skulle sändas. tror ni dom gjorde de? icket. men helt plötsligt sa någon till mamma "jag såg lina på tv!" vafan!? tänkte jag. har ju inte varit närheten av en filmkamera på jättelänge. linn fick ett sms av helen som sa "haha jag såg dig och lina på tv!" ungefär när linns farsa fick ett sms från någon "linn är på tv". efter att linn hade tittat igenom tvkanalena kände hon igen en kvinna på tvn som hade varit reporter när dom interljuvade oss i 07 och de skulle gå repris ikväll av de dom hade spelade in. de var nästan hemskt att se sig själv där för jätte länge sen. herregud. ville bara säga de. funderar även på att mublera om i mitt rum.





8 augusti - lördag

känner mig depp. mitt knä är helt lila, svullet och fult. klantig som jag är halkade/snubblade jag på en sten påväg upp från vattnet i pikisaari och slog mig rejält. för övrigt var kvällen helt skoj, träffade trevliga människor (finnar) och vi snackade på med en blandning av engelska, finska och svenska. de funkade. en finne kom och sa att alla svenska flickor är söta. vad säger man? jaha.. tack.. du ser väl också helt okej ut.. typ.. 
  
lönen kommer på måndag och på tisdag blir de umeå med gabbie (mam och pap ofc) de taggar jag till, ska hitta skor och fina kläder. och kolla killar såklart, måste kolla utbudet mera i min framtida stad jag ska flytta till.
   nä snart måste man börja ställa tillbaka dygnet igen, kom hem vid tre, somnade vil halv 4, vaknade halv 8 av att jag hade ont i axeln, tog en värktablett, somnade och sov till tolv. satan.






7 augusti - fredag

sitter och taggar inför pickniken ikväll, jag linn och hanna har planerat den hela våren och den har inte blivit av förrän igår när vi satt hemma hos hanna och sa att vi ska ha den idag. har lite ont i huvet efter att jag låg och stekte på altanen men jag ska försöka gå och äta nåt salt och dricka några liter vatten och hoppas att de går över






5 augusti - onsdag

idag var jag mamma och pappa ut på en fin båttur, vi hade jätte trevligt och skulle ta in på tornefurö bada och ha picknik men då var frågan, hur fan ska man komma in dit när alla jävla fiskare sätter nät över hela skiten så man inte kommer förbi!? de finns regler och när de gäller vatten kan ni hålla er till dom tack!? ni äger ju för fan inte hela havet och de höll på att försöra min dag, när jag var liten och vi åkte dit (vi har inte varit dit på flera år) var de jätte lätt att komma till land och nu kunde man inte ens gå långt ut i vattnet så fasnade man nästan i nätet, håll er långt från stranden och ta inte upp hela havet ;o
    det gjorde mig på lite "lätt att irritera mig" och nyss tittade jag på mina "skönhetsskaer" dvs. parfymer, hårfix och annat skit och jag började störa mig på att allt är rosa eller i den nyansen som ligger på min byrå, jag har tre olika parfymer (okej, en är typ tom) 2 är rosa och en är röd med blommor. mitt hårspay är i en rosa flaska och något annat som är vax på sprayburk är också rosa. jag hatar rosa. tänk på alla killar som vill köpa hårprodukter, och så är allt rosa. ge oss andra färger, bara för att man är tjej behöver de inte betyda att man tycker om rosa. hui vittu.

(lite bilder)

        min klänning var vit och fin innan, och ny var den också







4 augusti - tisdag

jag måste bara säga att jesper anderberg som spelar i the sounds är den snyggaste killen som jag någonsin har sett, har han en lookalike här i norrbotten som inte är för gammal (hellst inte över 20) slå en pling ;)



   







2 Augusti - Söndag

just hem kommer känner jag att borta bra men hemma bäst. fast de kände jag i ungefär 5 min sen ville jag bort igen.
   Gabbie och jag körde en impuls och åkte till luleå i fredags med for aldrig in på området utan vi gick omkring och umgicks med gabbies vänner, satt halva natten i fredriks bil innan vi fick skjuts till töre kl 5 på morgonen och satt och väntade där till bussen gick halv tio, jag säger de då efter att ha varit uppe i 24 timmar, fy fan va skönt att sova även om de bara var knappt 4 timmar. men kalix var skoj, jag tror gabbie ska landa i hpda i veckan så ska vi picknika, det ska också bli mysigt. tack för en bra helg gäbs <3


p.s så kanske ni ser att jag fixade designen innan jag åkte till kalix, hehe




RSS 2.0