26 oktober - måndag

börjar slappna av, de är ju lov. även fast jag har lov har jag saker att göra, tog hem naturkunskap (klart!), historia (kommer inte göras) och min svenska bok (ska se filmen före så blir den lättare att läsa). läser stolthet och fördom och har faktiskt inte sett filmen, men har lånat den av linn och ska nog se den ikväll så kan jag läsa på flyget till stockholm på onsdag. ska bli underbart att komma bort från norrbotten ett tag, shoppa och sen ska jag och mamma gå och kolla buddy holly musikalen. taggad som fan! :)

har som inget mer att säga, dålig uppdatering här,men de känns bra och sålänge de känns bra så är de väl.. bra..



 
brolle jr som buddy holly










19 oktober - måndag

jaa, vad ska man säga, helgen kom och gick med mycket, skratt, musik och lära känna nya personer.
   i överkalix är de alltid kul att spela, i överkalix känns det hemma. även fast publiken är underbar och hur kul de än var och hur bra de än gick och folk gick runt och sa "de här var den roligaste helgen sen..." så vill man bara skrapa i marken och tänka tillbaka ett år och vela uppleva den roligaste helgen och spelningen igen. jag vill inte klaga nej, som sagt är överkalix alltid roligt, mysigt och när man känner personer där och folk vet vilket band man är och sådant och man kan säga saker som våran sångare sa när vi klev upp på scen "och så vill vi ha allas uppmärksamhet hit!" sådär lite på skoj ni vet, och alla börja jubla och klappa. det var den bästa spelningen på länge och trots lite tråkiga och jobbiga saker åkte man hem med ett leénde på läpparna och trött som ett as.

idag tror jag att jag har gått i sömnen hela skoldagen. inatt ska jag sova ut eftersom jag är ledig både imorgon och på onsdag och gabbie kommer hit :) vi ska gå på rajalla och skopunkten och ha allmänt mysigt med linnsilainen.









5 oktober - måndag

nu har ännu en månad passerat och vi går in mot vintern snart skulle jag tro, små vita snöflingsliknande saker tycks jag se falla från himmlen och katten bli tokig utomhus och över myssjuk inomhus. vet inte om de är vädret eller vad de är, men jag känner mig lite deprimerad och har ont i huvet. och trött är jag hela tiden

igår hade jag tråkigt när jag satt och tittade på my super sweet 16 och jag såg en med lite affroliknande krull och jag ville också testa, så jag satte i krustången och började krusa mitt hår, de tog närmare en timme att plöja igenom hela håret och när jag var klar såg jag nästan galen ut. när de hade lagt sig lite (efter en natt) såg de helt okej ut och kanske gör de någon gång till haha..
      inte nu ihelg med helgen där på är de tjejrock i överkalix och de ska bli kul men de betyder även att det börjar närma sig ett år sen vi var i ryssland och de gör lite ont i hjärtat, de är fan de bästa vi har gjort och jag hoppas vi blir dit bjudna igen :)















RSS 2.0