midsommarafton

jag är helt slut i mitt huvud och känner mig praktiskt taget hjärntvättad. så mycket har proppats in i min hjärna denna vecka så jag känner att allt svämmar snart över och behöver verkligen domhär två dagarna av ledighet (midsommarafton och midsommardagen 2/6 dagar ikea har stängt) för att smälta allt och be till Gud och hoppas att allt blir bra på söndag eftersom de efter mina beräkningar borde bli en mycket-folk-dag och jag ska sitta i kassan. kommer få panik! tur att jag kommer ha någon bakom mig eftersom jag fortfarande är i utbildningsstadiet.

annars inte ens en vecka kvar tills jag blir 18. nedräkningen kan börjar!

22 juni - tisdag

igår hade jag introduktion. de gick bra fast jag fick lite ont i arslet av att sitta på en stol hela dagen och längtar faktiskt till imorgon när jag börjar min "riktiga" utbildning!
förresten är de inte smart att ställa om dygnet allt för mycket när man ska upp innan sju och somna halv tre, man är väldigt trött. de är inte heller bra att ställa klockan helt fel (7:45 när de ska vara 6:45) men som tur vaknade min underbara mamma upp och väkte mig kvart över sju! annars hade de varit brottom.

nu sitter jag ensam i huset och lyssnar på frida isaksson eftersom min päron är och hämtar min äldsta bror i umeå och kikar på stan och kommer hem sent i kväll/på natten när jag förhoppningsvis sover gott och nu har jag ingen aning vad jag ska göra innan jag far och tränat tio över fem, DE ska bli jävligt skönt.
på tal om träning måste vi skapa ihop och träna med The Traffic Jams inom en snar framtid eftersom vi mest troligt kommer ha en spelning nästa vecka och när vi har den spelningen är har jag fyllt 18! lite mer än en vecka kvar nu! hihiihihi!! (något galet skratt)

17 juni - torsdag

två veckor, om två ynka veckor får jag göra vad jag vill! utom att handla på systembolaget.. och ta lastbilskörkort och några andra körkort men iaf! om två veckor kan inte min mamma säga "nää du är för ung" för då fyller jag 18! då ska jag ta min underbart fina vän hanna under armen och vi ska festa loss på bumbelbeat/jazz och bluesfestivalen på pikisaari!
på måndag har jag min första jobb dag. eller min introduktion, sen har jag utbildning onsdag, torsdag och söndag. jag längar!

nu ska jag springa runt i rummet, slänga in saker på dess rätta ställe och leta fram kläder till imorgon, the traffic jams ska jamma loss på kalixdagarna och innan de ska vi spela med gabbie också. de kommer gå så bra känner jag! nu dunstar jag från sängens yta!


 

p.s. ät inte för mycket kycklingsallad! är så mätt och har ont i magen! :(


14 juni - måndag

sommarlov, de regnar.


9 juni - onsdag

idag var de bal i kalix, innan de tittade jag in hos min kära kusin som har fått en liten dotter för en vecka sen (imorgon kväll) och hon var så underbar! så liten och jag blev helt fast, även fast hon är i det stadiet där hon bara äter, skiter, spyr och skriker så var hon så underbar och liten i mina armar! så söt! ♥

förövrigt har jag varit ledig idag och är även ledig imorgon, på fredag är de avslutning och efter vi har haft våran på folkan halv nio ska jag linn hanna och gabbie pysa snabbt med acke till naturbruks och ha ett litet avslutningsgig inför dom och tjäna lite money! underbart även det!
trots jag ska jobba mycket i sommar hoppas jag ändå att jag får spendera mycket tid med mina älskade vänner och träffa lisa, fredrik och lilla josefin mycket! livet är då underbart just nu!



7 juni - måndag

förlåt för dåligt humör och att jag har varit jobbig på senaste tiden men återigen har jag haft en mega jobbigt period som tom är jobbig att tänka tillbaka till, fast de gör jag inte för nu siktar jag bara framåt!
om fyra freaking dagar är de skolavslutning och när jag lämnar årskurs två och nästa gång jag kommer tillbaka är det sista året. helt otroligt! och något ännu mer otroligt, JAG KLARADE MATTE B!! jag är så lycklig så jag nästan skriker. vilket jag gjorde när jag fick veta att jag klarat, tror varenda person i NV längan hörde det.. hihi!



6 juni - söndag

jag måste bara berätta att jag har en underbar vän som får de att lysa i mina mörkaste stunder!
tack för att du finns!

 

 


2 juni - onsdag

jag är maxad med min ork till 100 och jag orkar inte mer. försöker tränga in dom sista sakerna om imeralismen och afrikas länder i mitt huvud men de vill inte få plats, istället vill jag skrika gråta och slå något hårt. min ork är inte bara maxad för att mitt huvud börjar bli fullt eller för att jag är skolless så de skriker om det utan allt dedär andra, att de verkar vara okej för alla andra att vara sig själva utom för mig. folk bara klagar på hur jag beter mig och hur jag ser ut och jag vill bara gömma mig under täcket. sluta hacka på mig och börja hacka på någon annan om de får er att känna er bättre! och av allt detta känns de som att mitt självförtroende är i bottnen och allt jag gör är att vara ivägen, var är allt och alla jag brukade bli glad av?
när skolan slutar nästa vecka på fredag ska jag bara stänga av mig i en vecka tills jag börjar min utbildning på ikea och sen stänger jag av mig igen tills jag börjar jobba, skaffa nya möjligheter och nya vänner, bort från skolan och ut i vuxenlivet för ett tag och glömma allt.


 


RSS 2.0