hemlängtan

long time no see. vad har hänt? -allt och ingenting!
 
jag jobbar på, har varit två månader som vikarie på ett dagis vilket slutade att jag sökte en tjänst där till hösten, får veta på måndag om jag fått den. annars har jag gått ner i deprition känns det som. har blivit en av domdär människorna som bara jobbar och jobbar och sen inte har någon tid att spendera pengarna på ett roligt sätt, visst går pengarna åt men till tråkiga saker som hyra mat och kanske ett litet klädplagg då och då men vad hände till alla spontana utgångar och njuta livet inne i staden?? vet inte riktigt, dom bara försvann.
  sen har jag fått en allvarlig sjukdom, den heter hemlängtan och värker mer än någonsin, tur är det bara 18 dagar kvar tills hemfärd när denna dag runnit ur. känns som en evighet, speciellt efter närsta vecka när mitt vikariat tagit slut och det nog inte finns så många öppna tjänster på seure.. men vad gör det, tur att jag sparat en massa pengar då!
 
jag ser fram emot att flytta tillbaka till sverige efter jul och just nu känns det inte som att jag kommer sakna så mycket utom själva staden och min kära extra familj här eftersom ingen riktigt vet vars dom hamnar till hösten vilket för mig deprimerad att veta att jag är här eftersom jag känner att jag helst av allt skulle vilja vara någon annanstans men vad göra med ett kontrakt för detta år...
 

RSS 2.0