30 augusti - måndag

hösten smyger in när augusti smyger ut och de blir kallare och man får pälsa på sig mera, inte för att jag klagar, jag tycker om att klä lager på lager och ha de varmt och mysigt om mig.
skolan går som jag trodde tredjeåret skulle gå (förutom en sak) och jag är gladare än vad jag har varit på en långtid. de var trotsallt en ganska jobbig sommar när jag inte har hunnit träffa mina älskade vänner lika mycket som jag borde gjort, men dom tycks tycka om min iaf!



22 augusti - söndag

imorgon är de slut på sova länge för klockan ringer kvart i 6 och de är skooola! med ett inte så ansträngande schema ska jag ta mig igenom min sista år för efter tankar att de skulle bara kul att vara au pair i usa kanske bara fara och backpacka runt lite, få lite jobb här och vart och tjäna ihop pengar och sen resa vidare. vi får ju se!

annars "firade" jag sista helgen på sommarlovet med min underbaraste linn och min underbaraste hanna ute på jetset i tornio där vi hade den konstigaste kvällen ever men som även var den bästa! vi blev uppraggade av 30 åriga killar som bjöd oss på drinkar (de tackar man inte nej till!) och när vi skulle gå på toa blev vi inlåsta och satt inne där i 20 min innan linn fick tag i våran räddare i nöden (tomppa) som gick och berättade att vi satt fast inne på damtoan och någon kunde komma och rädda oss! det var något som fick min panik att börja växa och vi gapskrattar åt i efterhand, men de gjorde inget för vi fick en gratis öl att dela på. allting kan verkligen hända och jag är så glad att jag hade mina flickor med mig! ♥



 

STONKY STONK!


6 augusti - fredag

jag är äntligen ledig! har jobbat som ett svin hela denhär veckan och tar en dag ledigt för att fortsätta till helgen och sen är de bara en liten vecka kvar tills jag kan göra vad jag vill när jag vill för jag behöver inte tänka "jag har jobb dagen efter".
förra helgen var de pdol och det var de roligaste som har hänt på hela denhär sommaren, och det var värt varenda öre som jag spenderade och för att få träffa folket igen, instängd på ikea får man träffa jätte roligt folk och dom jag har lärt känna blir man jätte glad över men de går ändå inte upp mot mina älskade vänner som jag om två veckor får träffa varje dag, kan inte vänta!

jag vet inte hur jag ska säga det eller hur de ska gå fram för det har varit så konstigt och jag undrar varför? om jag ska vara ärlig har jag inte tänkt på de så stora delar av sommaren men nu efter helgen kom jag på hur mycket jag saknar dig och tiderna förr vad har egentligen hänt med dom tiderna? hoppas allt blir bra med tiden för jag saknar dig verkligen gabrielle struntström!


RSS 2.0