24 november - tisdag

egentligen har jag inte så mycket att säga bara att de nalkas lucia på skolan och vi har övat i flera veckor nu, lucian är satt förra veckan och min dröm som tomte krossades i tusentals bitar och blev stampad på. mitt val blev mellan tärna (som jag var förra året, hatar att ha dedär jävla nattlinnet och glitter som kliar i håret) och pepparkaksgumma. de andra bli nog mitt val för jag får gå normalt klädd med kjol och tröja och gå och ge pepparkakor till folk och vid min sida kommer jag mest troligt ha gabbie som också vägrar ha nattlinne. ska bli intressant och se!

idag simmade jag och linn 50 längder och de var hurt tycker vi!


23 november - måndag

tiden springer förbi, har jävligt mycket att göra igen;
- kultur och idé historia frågor
- historia prov
- engelska bok och resenssion (?)
- svenska, dikt
- terminsuppspelning
- engelska renskrivning av en sak.. (en vecka sen..)
- idrotts uppsats


för övrigt planerar jag och gabbie en resa söder ut, till göteborg för att vara exakt i januari/februari. vi ser fram emot de och jul! på söndag är de första advent, de kom snö för någon vecka sen, smälte bort, var kallt igår gav mig hopp och slask idag och jag saknar total julkänsla. vet inte vad man ska hitta på i julklapp och people. de känns bra att mysa med tjejerna från klassen hos någon istället för att köpa massa julklappar till alla och så, smart tänkt!

nu ska jag hitta något att glo på och sen sova :) sovmorgon imorgon till tio över nio (då bussen går) woho!!









14 november - lördag

jag är leds på orden "snart", "någon gång" och "tänkte". det får mig att känna mig oduglig, som en irriterande finne mitt på näsan, lysande röd när det är skolfoto, den är bara ivägen. tills man sätter finnmedel på den och den krymper ihop och blir till ingenting. det händer, sakta och osäkert. dåligt medel,kanske man ska lämna tillbaka de fast man har använt det i flera flera år. det funkade i början men tillslut slutade man att reagera på det.

hjälpte till att städa hos min mormor och morfar idag, adventstädning. lite tidigt men de var bara nu mamma hade tid, sen måste hon börja hemma hos oss. jag älskar att se min mormor och morfar le och vara glada när man hjälper till, det är de bästa som finns. jag övningskörde även dit, första gången på landsväg, snö och is men de gick bra, bilen är fortfarande hel.
     känner mig trött och deppig, någon som vill muntra upp?

11 november - onsdag

har sattit ihop en liten michael jackson lista på min spotify, fick bara lust helt plötsligt och nu sitter jag och små myser till hans (döda) röst. det börja rycka smått i benen och jag tror fan jag ska städa lite, sjunga ut och passa på att dansa lite när ingen ser och är hemma, blir nog bäst så eftersom jag suger på att dansa.

ZipZip







7 november - lördag

jag vill göra något, något oväntat och helt rubbat.
jag vill häpna folk och jag vill göra det snarast.


4 november - onsdag

det har hänt så mycket på senaste tiden men ändå känns det inte som att de har hänt något. vet inte vars jag ska börja. mitt öra är varmt efter en timme och tio minuter i telefon med gabbie. det är jätte länge men de känns så bra att ha våra deep talk, de känns så bra ♥.

igår var det lite esteter från kiruna här, min grupp spelade inte eftersom en viss person vid namn fredrik inte orkade komma och linnéa var sjuk. att åka hem ifrån kl 7 och komma hem 22 är jävligt jobbigt, sov som en stock. kiruna folket.. var fullt med trevligt folk tänkte jag säga fast de vet jag inte, dom sa som inte så mycket, kanske vi skulle ta steget, vad vet vi. två st som var och inkräktade lite i vårat uppehållsrum fick stå ut med mitt och gabbies prat men dom var trevliga..

... fast idag såg vårt uppehålls rum förjävligt ut och jag ville bara spy. små papper över allt och usch.
     lovet kom och fick och buddy holly the musical var de bästa jag upplevt på länge. de kanske inte är min musikstil direkt men de var värt allt och jag lyssnar ju på sådant ibland. ojoj, nu ska jag springa och kolla vad de blir för mat och sen kanske dyka på lite läxor, önska mig lycka till!








RSS 2.0