sött!

lite små sött måste jag säga! idag var pappan ute med båda barnen och åkte 4 hjuling. så jag tog tillfället iakt att springa in, städa undan lite saker från dagen (varje fredag har jag båda barnen hela dagen) som jag inte hunnit med och för övrigt vila mitt huvud lite för dom kan låta ganska högt ibland.. när jag bara var i mitt rum och tog de lungt för en liten stund så började något spela och jag blev lite smårädd och tänkte "vem börjar spela musik nu? är ju den enda här!" innan jag hörde att de var en mobiltelefon. nu är de så att pappans telefon alltid brukar ringa med den typiska nokia tonen (fast lite mordernare version). fast denna låt var något helt annat och fastnade på mitt huvud (för de ringde gång på gång på gång) och de visade sig att de var mamman i familjen som ringt. det som var sött att låten som börjades spela var denna låt, lyssna bara på texten så förstår ni!




en månad

jag minns för två månader sedan skrev jag på facebook "idag är de exakt en månad kvar" och nu har exakt en månad gått. tiden går så fort och veckorna springer iväg. familjen här är så fin och underbar, tycker verkligen om att vara här så ni vet! jag har min hemlängtan ibland som slår till men inte lika ofta. om tre veckor befinner jag mig i happis men mina underbart fina vänner (tyvärr inte du gabbie dock). det känns overkligt på något sätt. hur var ens happislivet? eller ja, kalixlivet eller vilket liv jag nu levde de senaste tre åren, jag minns inte ens hur det känns att bo där!

eller inte


funtsningar

funderar på att skaffa en till blogg för uppdatering av mitt helsingfors liv och ha detta som en tankeblogg för det är de den känns som... får nog bli så!

är jag konstig egentligen?

hade ett fint samtal med mamman här, hon frågade hur jag har det nu efter ca 4 veckor och jag sa att jag har det bra, jag trivs och känner mig som hemma. dom trivs med mig också och allt är bra. men ändå tänker jag "om 4 veckor får jag komma hem över helgen! och efter det är det bara 8 veckor tills jag får vara hemma i 5 veckor! efter dom 5 veckorna är det 12 veckor tills jag kommer hem igen över en vecka och då är det redan mars och då är ju nästan mitt år slut!" fast vid det laget kanske jag har bestämt mig för att stanna ett år till, vem vet något om framtiden? men det viktiga är att jag trivs här ändå, trots hemlängtan.


jag lever fortfarande

jag lever fortfarande. skulle vela visa lite bilder man har inget program för att minska mina bilder (tagna med systemkamera) och dessutom har jag inte så mycket att visa. mitt rum är inget speciellt, jag tycker familjen har rätt till sitt privatliv och vill därför inte lägga ut bilder på huset eller end nämna deras namn (man vet ju aldrig vem som läser?) så om jag berättar något om barnen så kommer dom heta 1 och 4 möjligen följt av år eller flickan och pojken.

annars trivs jag, har hemlängtan men om FYRA veckor kommer jag hem! ♥

RSS 2.0