29 oktober - fredag

det är en sådan lättnad! igår klarade jag körkortsteorin med poäng tillgodo till och med! nu är de bara uppkörningen och sen kan jag gasa för mig själv utan en vuxen brevid, skönt!

ut imorgon med lp festfest! man vet aldrig vars man hamnar!


26 oktober - tisdag

herreguttan snart är de jul!


 

wohoo!


8 oktober - fredag

jag sitter här nu och är nöjd! nu är jag inte längre ensam eftersom min störste bror kom hem sent igår kväll och jag behövde inte vara så länge ensam eftersom jag hade carro och frida som sällskapade mig genom kvällen, underbart att träffa dom igen! förstår aldrig hur mycket jag har saknat dom tills man sätter sig ner och pratar!
min vecka ensam har varit skön men nu ska de bli skönt att ha någon här för de är lite läskigt i vårat hus om kvällarna när hanna berättar om dörrar som stänger sig själv i deras hus så blir jag nervös, jag bor ju mitt i skogen så vem vet vad som kan komma där ifrån? menmen, nu är störste bror hemma och på söndag kommer päronen hem, jag saknar dom faktiskt!

en till sak som jag är über nöjd med de är att efter över en vecka av tjäbbel med halebop, den har inte funnits där så hjälpte min storebror (inte störste) mig att beställa min efterlängtade HTC wildfire, en röööd vacker sak! ååh vad jag längtar tills den dumper ner på ica nästa vecka! kan inte vänta!
nu ska jag ta och fördriva tiden med att göra lite teori tester tills jag ska till bussen, börjar först tolv så åker med 11.20 bussen! gjorde mig klar på under en timme idag med dusch, frukost, sminka, borsta tänderna klä på mig + att jag hann prova lite kläder till ikväll, vad är fel med mig egentligen!?



RSS 2.0