älä välitä!

jag vet inte riktigt vad jag ska säga, förlåt för ingenting eller kanske till och med tack för ingenting? jag förstår inte vad som hände men nu är allt krash och boom.. mut.. älä välitä.. life goes on. men att du alltid har vetat det
 
 

ni gör det så värt!

varför jag trivs så underbart här i finland är för att jag har hittat så otroligt fina vänner som är lika hullu som jag, förstår mig i alla väder och kläder men framför gör att man vill stanna och dom själv vill det. ni är underbara och otroliga!
 
 
 

i framtiden tecken

den här veckan har jag satsat på framtiden! idag har jag sökt två jobb, kollat böcker inför hanken provet och tidigare i veckan kollade jag "plan B utbildningar" på yrkeshögskolor. det finns så mycket roligt att välja på så jag blir helt galen! men nu kör vi, framtiden kommer bli ljus, det VET jag!

jobbelijobb

nu när jag sitter på lite extra långt arbete (för andra dagen irad.......denna dag oplanerad) har jag idag sökt två jobb för våren! hoppas verkligen på "mitt första handsval" som är som lekledare på silja line båten mellan helsinki och sthlm. hoppashoppas!

en förklaring

bara för att jag älskar denna bild
 
vill jag ge en liten förklaning till den:
 
detta är en helt impuls kväll när jag har fått chansen att stanna i staden, spräcker min vita månad med min gamla kamrat kissan minttu (så klart laktosfri mjölk!, nu är även kissan minttu känt som kissanpentu som betyder kattunge) gammal hederlig lonkero och till angelines sida, finlands kanske mest billigaste vin som alltid är säkert och rainbow cider (det som skulle motsvaras till.. kanske coops eget märke x-tra eller något). med dessa billiga saker i våra händer står vi i bulevarden som är ett av helsinkis dyraste ställe att bo i där tessa har turen att ha sin egen liten lägenhet från familjen hon jobbar hos! därför står vi och hänger vid en skylt "enskild väg" och tycker vi ser otroligt bad-ass ut bara för att vi skiter i baarikärpänen för en gångs skull och drar på tivoli. fyfan vilket hårt liv vi lever här, går runt och dricker det billigaste men bor på det dyraste (suvisaaristo och eira). livet är bra härligt här!
 

för det bästa


trots att vissa saker gör ont att säga så är det för det bästa. men jag siktar vidare, jag älskar mitt liv och snart får jag åka hem för en helg! men innan det ska vi fira "angeline yks vuotta suomessa" ja "angeline ja tessa, yks vuotta kaverit!" det betyder att nästa helg är full med galenheter och dansdansdans! kan ni förstå det gamla vänner från här och var, ett år i finland och ANGELINE har fått mig att älska att stå på dansgolvet och skaka rumpan. för det finns inget viktigare än vårt motto; as long as you dance sexy!

 
 

gå tid, gå!

Idag hämtar vi mamman från flygfältet
Imorgon är det äntligen fredag
Nästa vecka är en vanlig vecka
Om tre veckor får jag åka hem
 
Men när får jag se dig?

linn-kulta


gudars vad jag har börjat skriva blogg helt plötsligt. kanske för att blogg.se blev lite modern och nu är de kul att logga in och skriva?? eller för att jag bara har många tankar som vandrar fram och tillbaka och vill bankas ut på tangenter?
 
just nu finns de en tanke i mitt huvud och det är linn. kanske man ska säga person... fast de är ju en tanke? men! jag saknar henne så oerhört mycket just nu. hon fick mig och skratta för första gången på hela dagen (kanske) genom facebook att skriva "det låter som att det är dags för en stonk" och la våran finaste underbaraste låt min status när jag berättar om varför man ska sätta pojken på pottan om han ändå pissar på golvet för ja de hände, jag har ingen aning om hur sådant fungerar och om inte toastolen skulle stått ivägen, skulle de nog åka tvärs över rummet. lyssna på låten undertiden du läser vettja!
 
 
nåja, inte för att linn har något med pisset att göra egentligen... men jag ville bara meddela till er ALLA som läser detta hur mycket jag saknar min gamla trogne springare där hemma, trots att jag pratade med henne senast igår! som tur är kommer jag hem om ca tre veckor och vi har en massa saker inplanerade! hihi♥
 

saknar dig!

svårt att säga

hur kan man känna sig jätteglad samtidigt man bara kännar att man vill krypa ner under täcket och inte möta en själ? hur kan man känna sig att man bara vill göra ett "långben hopp" och skratta men samtidigt sätta sig ner under ett träd och gråta? så dehär är att känna kluvna känslor?

RSS 2.0