31 maj - måndag

det förgyllde hela min dag när mamma ropade att min morbror hans sambo och min lilla kusin kommer söndagen efter midsommar! ååh! så jag har längtat efter att få träffa min lilla kusin! sist jag såg honom var han inte ens två månader och snart fyller han 2 år! längtar enormt!

för övrigt så flyger dagarna förbi när man har blinkat två och en halv gång. om en vecka är vi inne på sista veckan och nu är man mitt i slut stressen, kommer jag klara matte B? engelska B klarade jag galant och är riktigt stolt över mig själv! nu är de utomhus konsert imorgon, nationellt prov i matte på onsdag, sista historia saken på torsdag och sen är man fri. eller nästan.
på torsdag ska jag även träffa frida en sväng, så länge sedan man såg henne också! minns jag ens hur hon ser ut!? knappt.. ska ta en tjuvkik på hennes kamera för att kolla om jag förstår mig på dom manuella inställningarna men de ska nog lösa sig och jag kanske har min kamera just efter skolan slutar!
nu tänker jag bara njuta av dagarna med mina underbara vänner för vem vet när man får se dom här näst så mycket jag ska jobba i sommar? money money money!


25 maj - tisdag

solen kom och gick och nu kan man se när regnet öser ner och stoppas plötsligt för att ösa ner igen. det passar in på mitt humör. eller så är de mitt humör som passar in på vädret.
det händer inte så mycket just nu och väntar bara att sommaren ska börja på riktigt med sommarlov på ca 3 veckor och när vi börjar skolan igen börjar jag sista året. fyfan vad gammal man blir.


Dixie Chicks - travelin' soldier


17 maj - måndag

solen steeker ute! det känns som sommarlov efter lång helgen och de känns fel, fel, FEL (och mödosamt) att stiga upp kl 6 på morgonen för att fara till skolan och sitta på lektion när solen steker och ropar på en.

hur det än blir taggar jag sommaren och de ser ut som att jag kommer kunna fara på pdol iaf och se the sounds! någon som hänger med?
jag kommer jobba 6 veckor och ha iaf en vecka utbildning innan och pengarna kommer skramla in eftersom jag jobbar så många helger!

nu ska jag ut och fånga lite solljus, kanske ringa linn och höra om en cykeltur! puss!

9 maj - söndag

snart är de sommarlov, 5 veckor enligt vårat idrotts schema.

förövrigt är jag förbannat less på allt. skolless och less på att åka buss, försöker se det ljust och det är kort tid kvar sen har vi sommarlov men med de kommer stressen, jag sover dåligt, äter konstigt och har en massa andra stressympom som hanna frida och catrin läste upp när som hade redovisning och jag blev lite rädd. tänk om jag skulle bli riktigt sjuk pga stress och allt.
till sommaren har jag fått jobb på ikea i resturangen och min anställning börjar 1 juli. jag taggar pengarna man kommer dra in och folket man kommer träffa!

i fredags hade vi spelning med vårt nya jammband the traffic jams på station och de gick förvånadsvärt bra! mer än så är det inte.

"your spurn my natural emotions
you make me feel like dirt
and I'm hurt"

RSS 2.0