familjefel

för de första vill jag bara på peka hur tråkigt de egentligen är med att skriva datumet och dagen som rubrik. usch.

för snart en månad sen blev jag ju medlem på en au pair sida för att börja söka en familj i england att åka till. jag minns fortfarande känslan när jag skrev breven där och hur nervös och pirrigt det var när man såg sin egen profil där och tänkte "nu finns jag här!". jag minns hur jag nästan darrade när jag hittade dendär familjen som verkligen kunde ha varit min som jag skulle trivts så bra i och skickade in min första förfrågan! och hur besviken jag blev när dom tackade nej. antagligen hade dom redan hittat en au pair för dagen efter var dom borta. men åter igen var pirret där när jag hittade en till familj som kunde varit bra, och dom tackade ja! hur jag nästan kunde sprängas av längtan när jag började skriva personliga mail till dom och hur spännande det var när jag fick tillbaka på min egen hotmail! de kändes så bra men efter bara några mail förstod jag att dom inte var familjen för mig och jag skrev med flit ett mail som inte riktigt gick och svara på och dom förstod nog också att dom inte var något för dom.

nu sitter jag är och allt detta är snart en månad sen och jag kommer ingen vart med detta nu och börjat tappa tålamodet. okej, jag ska förstå åka till hösten om jag åker och de finns lång tid kvar att hitta en familj men ibland känns de så hopplöst. vill uppleva all denna spänning igen.


på tal om annat ska jag följa med gabbie som ska på en interljuv för cultural care au pair i usa som jag ska kika lite på. skulle vela åka dit också men tyvärr har jag lite brist på barnanpassnings timmar för det :(

24 januari - måndag

idag hade jag skola, vanlig skola! jobbigt! schemat är helt åt skogen och allt suger! :(

 

men med storm steg börjar vi närma oss studenten och sommaren!

då blir de varmare och jag kan korta av byxorna och visa denna underbara sak!


likadana

vad är meningen men att alla i ett umgänge ska se likadana ut? jag är så glad att ingen i mitt umgänge är den andra lik. tack.

6 januari - torsdag

inte illa för dom första 6 dagarna på året, jag sökt in som au pair nu, skickat in på två familjer, blivit nekad av ena och accepterad av dom andra som jag senare idag ska skriva ett mail till och få veta mer! har även skickat in till k-rauta och hoppas på att få en arbetsinterljuv tills dom startar till sommaren! inte illa på en vecka!

plus det, jag ska tatuera mig om exakt en vecka!

och våran lilla linn blir bara linn idag! hihi!

grattis!


2 januari - söndag

ibland när jag får mina impuls saker så vet man inte hur de går till, nu har jag anmält mig till en sida för att åka som au pair till england till hösten. känns helt sjukt! för när som helst kan jag få kontakt med en familj och då är de på g! ojoj!



(gabbie! här är den!)

RSS 2.0