Lycka

Jag måste bara säga, efter en lång tid när jag kände mig väldigt nere, besviken, sviken och ensam känner jag bara hur jag är full av lycka nu förtiden! allt kommer lösa sig och har så mycket roligt att se fram emot! Först och främst är det musikdirekt och lördags rocken men även rockkarusellen distrikt finalen! kan fortfarande inte fatta att vi kom vidare! är så glad att jag bytte datum till helsinki.
helsinki ja, hade en jätte bra helg, barnen var helt underbara och jag hoppas att de inte var "bara en smekmånad" men den äldre flickan för nog blev jag prövad och jag vann. föräldrarna sa när dom lämnade av mig på tåget att dom tycker jätte mycket om mig och jag sa desamma och idag svarade jag på ett mail och jag tror att det är bekräftat nu! jag kommer flytta till helsingfors till hösten! mitten av augusti! åååh!

sen är de ju ryssland om en månad, resan till göteborg om två månader och då är de bara någon vecka kvar till studenten! mössan är hemma, balbiljetten ska köpas och imorgon ska jag hitta tyg till balklänningen med hon ska syr den! allt bara flyter! tack!


mycket som händer, så lite tid

nu är de så mycket som händer och min kalender är min bästa vän. på fredag bär de av till helsingfors för att hälsa på min blivande au pair familj och jag ser väldigt mycket fram emot det! men först och främst! på torsdag ska vi hämta studentmössorna! så jävla nice! nu är vi nära kämpa kämpa! ingenting är omöjligt! helgen efter helsinki är de musikdirekt som gäller för hela slanten innan vi helgen efter det rockar vidare till luleå för lördagsrocken! och om de går så bra som vi har hoppats ihelgen så kommer vi vidare till distriktfinalen i rockkarusellen den 16 april så om du vill boka in mig en helg inom en framtid så är jag ledig den 23 april. kul. mitt liv i planer. nåja, den helgen går och så är de valborg och VI KANSKE SKA TILL RYSSLAND IGEN!! förstår ni hurdana lycko vibbar man har när man tänker på det!? förutom maten, hui, de blir hårtbröd med i resväskan!

maj kommer gå i rasande fart och den 26 maj åker vi ner till göteborg för en lite trip med mina underbaraste och underligaste flickor! veckan efter det är det balen och studenten! HELT SJUUUKT!!!

jag måste skynda mig med mitt projektarbete!! den ska in om ca 3 veckor? rapporten ska jag kämpa med på tåget till helsinki tror jag, har 8-9 tågresa framför mig det går nog fint, ska bara kämpa på med inspelningen nu, de tar vi nästa vecka.

nu är det inte lågt kvar så jag ska kämpa ut i de sista hur less jag än är just nu på bussen, kalix, skolan och happis, det finns alltid något värt att le för, kom igen!

Om...

Om det var så att jag kunde spola tillbaka tiden ett eller två år skulle jag nu veta vad jag ville göra. jag skulle velat åka som utbytesstudent till usa! jag tycker om att läsa bloggar, inte bloggar om mode, usch, sådant är tråkigt, jag brukar leta upp bloggar från au pairer från usa, england och lite här och var bara för att kolla hur folk upplever att bo i ett annat land och istället för att hamna på en au pair blogg här om dagen hamnade jag på en blogg om en 17 årig tjej som åkt till usa som utbytesstudent i ett år! hur häftigt är inte det!? jag menar, uppleva high school måste ju vara hur underbart som helst och dom verkar ju ha så mycket kul! plus att man verkar uppleva usa på ännu ett sätt, när man är au pair så har man mycket mer frihet kanske men att tillbringa ett läsår på high school så får man mer amerikanska vänner och får se lite mer "usa från insidan". om man kunde spolat tillbaka tiden och jag visste detta, fast har ju alltid vetat att sådana möjligheter finns, vet en som var utbytesstudent, skulle ha tänkt på detta tidigare! äh, tagga bal och student nu!

på tal om annat, det ser nu ut som att jag reser till helsingfors fredagen den 25 mars (nästa fredag) och kommer hem måndagen den 28 mars kl halv på morgonen svensk tid för att jag ska kunna komma hem, lämna av saker, duscha och sedan fara till skolan. gjorde det beslutet själv, värdföräldrarna där vet hur petig jag är med min närvaro/frånvaro i skolan och vill inte få för mycket och eftersom jag åker halv tio på kvällen på söndagen så funkade allt perfekt för dom ändå. under helgen ska jag hinna med babysim med lillpojken och skridskoåkning med den äldre flickan, kommer bli jätte kul, längtar!!

förresten, har lust att göra en ny tatuering, sådanhär på vänser axel.

fast om de blir av gör jag nog i torneå : )


puh!

inte puh som i nalle puh då utan mer som piuff, pusta ut, hooooooo.

skrev just ett ganska långt mail till (min??) värdfamilj nere i helsingfors om saker jag skrev förgående inlägg, för de kändes som att jag behövde vara ärig med sådana saker som tynger mitt hjärta som har med dom att göra. dom har hittills i våra mail varit jätte förstående och jag har själv varit det när dom helt plötsligt ville flytta att jag kommer dit (som de verkar!!) redan i september istället för januari 2012 eftersom mamman verkar fara tillbaka och jobba från mamma ledighet nästan ett år tidigare. sa såklart att jag kan tänka mig att komma redan då och eftersom jag var så förstående och flexibel hoppas jag att dom kan vara desamma för mig. nog löser det sig säkert, först måste vi bara se om the traffic jam har turen med sig, för vi har hittills varit helt awsome iår flickor fina! ♥



kluven i bitar

asch, har varit så förväntansfull på min resa till helsinki 15 april och träffa au pair familjen jag kanske ska flytta till i januari (om inte redan till höst!!) har skrivit och dom verkar så glada att jag ska komma dit och jag är själv så glad!

är även glad att de har gått hyfsat bra för oss i rockkarusellen och vi har många gånger funderat om vi kanske har en chans att komma till distrikt final men nyss när jag var inne på deras hemsida så ser jag de hemskaste som kunde hända. den finalen är den 16 april! de känns som en sak som bara kan hända mig! visserligen har inga biljetter bokats men vi har kommit överrens om ett jätte bra datum och visserligen vet jag ju inte om vi kommer vidare men tänktänktänk! nu kommer de här knaga i min högra hjärnhalva och på baksidan av mitt hjärta. fan.

upp med händerna, det här är ett rån




nä men ärligt talat, igår var det rån på swedbank i kalix. wow! tänkte jag när jag lyssnade på nyheterna från vardagsrummet till mitt rum med halv öra och jag såg rubrikerna på facebook.
Idag när jag kom till linn med linnea så satte jag mig och läste nsd medans linn slevade i sig havregrynsgröt (nog är hon allt söt!) och började läsa upp artikel om rånet och jag må då säga, jag är besviken. om man ska råna en bank ska man väl ändå göra de ordenkligt, hoppa upp på ett bort och pistolskott i taket! näe, dom lämnade fram en lapp och fick pengar och gick ut därifrån. kanske borde sluta kolla tv och breaking the law videon. dom ger en ändå bara andra tankar.





RSS 2.0