30 mars - tisdag

snart är de påsk, imorgon kommer min bror mest troligt hem, imorgon ska jag även till käftis och spänna åt tandställningen och tvinga ut hur länge jag måste ha denna hemska sak, kommer den försvinna till studenten!? hoppas de!

Red Hot Chili Peppers - Dream of Caloforniacation


28 mars - söndag

jag har varit i kalix ungefär 2/3 delar av denna helg utan att sova där, bara för att umgås med mina underbaraste gabbie och linn (och alla andra som kikade in i början på fredag) och vi hade även turen att få första titten när gabbie rensade sin garderob och flyttade ner in i påsar för flytten och jag hittade;
- en tunika
- vit prickig tshirt
- längre tshirt
- brottar linne med tryck
- 3/4 randig tröja
- träningsbyxor och ett par jogging shorts
- en bikini överdel.

perfekt! och helt impuls for vi även till kalix med skjuts på lördag och spelade lite på musikens hus i mörkret!


har även bytt lite hårfärg nyss, på torsdag börjar påsklovet, på onsdag kommer min bror hem som jag faktiskt saknar, vi får se hur länge de varar och trots snön vräker ner i mars (!?) är jag på underbart humör och tycker sommaren kan komma!


24 mars - onsdag

är totalt otaggad på allt, låt mig gå och sova och låt mig sova till skolavslutningen!

mmm ♥


23 mars - tisdag

just nu är livet inte bara bra, de är jätte bra! inte prefekt men nära inpå.
idag var jag vid kalixälven och myste med inte bara väldens bästa klass utan världens bästa program med dom perfekta männskor! de blev ingen brottning i snön med gabbie men de tar vi en annan gång för vi brudar slog killarna i dragkamp en gång och lät dom falla till marken, sett acke klampa sönder en kakburk och spelat både snöbrännboll och gränsbrännboll i snö och det tog i benen! solen sken och alla var glada och så fortsätter vi ända till sommaren! hoppas på ett bra sommarjobb, mycket festivaler och massor med umgänge från folk jag inte såg så mycket förra sommaren!


puss på alla som gör min dag

p.s!

min värld är underunderUNDERBAR! det skulle vara roligt att fara nå längre till en festival men dock ligger min önskemål på listan; the sounds är ett måste, de underbaraste bandet jag någonsin hört.
om de inte går att hitta dom på en bra festival neråt finns dom inom räckhåll!! på pdol!! ååh! kärlek ♥



sommar, sommar, kom nuuu!


17 mars - onsdag

idag var en sådandär onödig dag som man kom till skolan (och visste att ensembleläraren var borta men vi lirar lite iaf!) och sedan upptäckte man att både gitarr läraren och gehörsläraren var borta och har spelat i ca 40 min och sen inte gjort något.

nu sitter jag hemma sedan länge och jag skulle kunnat;
- gymma, om jag hade haft ett gymkort.
- övningsköra, om jag hade haft ett päron och en bil hemma
- göra läxor, vilka läxor? just fan, sätta källorna på engelskan och göra matte.. orkar inte
- städa mitt rum, fast de är ganska välstädat, om man bortser från alla kläder på golvet.

så jag nöjer mig med att snoka lite på facebook och glo på tv, lika aktivt och duktigt!

14 mars - söndag

idag satt jag och tittade igenom lite gamla foton och så klart rammlade jag över bilder på mig själv när jag var  4-6 år och jag märkte några saker;
jag var alltid röd i ansiktet, jag umgicks med mina bröder väldigt mycket och de fanns otaliga med kort när jag satt och fikade med dom och deras vänner, jag tyckte väldigt mycket om att gå naken (eller med trosor) men när jag väl hade kläder på mig så var jag ganska cool och en outfit kunde bestå av (vinter tid tror jag) randiga långkalsonger (helt säker!) strumpor uppdragna så långt de går, någon slags knälång kjol och någon mysko tröja till det. fiint!
när jag snart skulle fylla 6 år började de även dyka upp bilder på hunden dagen efter vi hade hämtat henne och hon var så liten! helt blank svart päls och sina vita detaljer lysande vita lycklig av att tugga på en leksak och nu tittar jag ut ur mitt rum och hunden ligger där, låter och klagar för att hon har tråkigt men har för ont i bakbenen efter dagens långtur för att orka ställa sig upp och göra något, lite små tjock är hon också.

tiden förändras på alla sätt, hunden blir tjock, virvlig i pälsen och blir inte glad av att tugga på en leksak och jag har kläder på mig när jag springer runt i huset, kanske inte lika snygga outfits som när jag var liten (hosthost) utan nu har jag ett långt linne istället för knälång kjol till mina långkalsonger och strumporna inte fullt lika högt uppe.
fan vad kul att vara liten igen!

10 mars - onsdag

halva sportlovet har gått och resten kommer gå lika fort, imorgon ska jag klippa mig och sedan ge mig av på sommarjobbs jakt och hoppas jag får något på kroken :)

idag tog jag mig i kragen och skottade altanen (tja, lite över halva iaf), varmt var det men de kändes bra att ta i fysiskt och få tankarna på annat håll, nu när man har ledig tid vill tankarna och vandra väldigt mycket men tyvärr lämnar läxorna aldrig mig ifred. pappa kom in när jag satt och gjorde lite engelska realia arbete och frågade om jag inte var ledig nu när jag har sportlov, men jag fick ta och förklara när man går på gymnasiet har man aldrig riktigt ledigt. inte förrän sommaren som jag taggar mega mycket!

satt och pratade med hanna-täti och vi pratade sommar, så klart ska man jobba och tjäna ihop pengar och sen ska vi även dra iväg på festival! åka tåg och ha de mysigt och så ska vi se vars vi hamnar och sova eller vars i hela världen vi hamnar! :)
nu ska jag ta och röja upp lite i rummet och spela lite ps2.




linn har börjat fundera om jag ska skapa en karriär som en fordonstyp, hon frågade vad jag hade gjort de senaste dagarna och jag svarade att jag hade varit i luleå och kollat bilar med mamma och pappa. på måndagen var vi och kollade till skotern och gjorde den klar för flytt till stan. hon skrattade och sa att jag blir en fordonstyp snart och inte blev de bättre när jag sa att pappa frågade om jag kunde komma med och hjälpa byta olja på bilen vilket jag inte kunde eftersom jag hade träning, annars skulle jag, helt klart!

5 mars - fredag

jag har slutat anstränga mig. jag menar inte för allt, jag försöker anstränga mig för mig själv men jag har slutat anstränga mig för andra, slutat anstränga mig för dig, dig och speciellt er. varför ska jag anstränga mig när jag aldrig får något tillbaka? ni vet, solen kan inte skina bara från din sida som min pappa brukar säga och jag håller med.
men jag förstår inte, jag kan slita mig i håret (vilket jag gjorde här om dagen, inte mitt riktiga hår utan en färgad löshår slinga men lite av mitt hår lossnade på kuppen), men de jag inte förstår är att jag försöker göra dig glad på alla sätt men ändå får jag aldrig tillbaka något, några ord, men ett tack räcker inte långt i livet. ska sluta göra vad du ber mig, ska sluta anstränga mig.
känns bra med lov, ska till en början gräva ner mig i min svarta säng och tänka över livet, sen blir de massa skoter och röra på mig, få lyckliga tankar i huvudet och le, ett äkta leende och inget gardinen-leende som jag klistrat på hela veckan.



nog är min mamma söt ibland, packade upp mat och såg att kattfoderspåsen var öppen och sa de till mamma "oj, luktar den bra ännu?" jag luktar och frågar sedan "..luknat kattmat någonsin gott?"

4 mars - torsdag

jag har paus. paus från historiaplugg. jag tänker tillbaka till tidigare idag när jag satt i lugn och ro i multimedia och skrev ut min bild på min otroligt vackra katt och fördrev tiden med att bläddra i en fototidning och blev über taggad på att köpa min kamera. men jag måste spara pengar för vad den kostar är mycket pengar, för mig som annars är oerhört ekonomisk av mig men nu när jag ska spara till något blir de oerhört svårt, hittar jag massor av saker som skriker mitt namn, idag impuls köpte jag ett par pumps från skopunkten. okej, inte impuls för jag hittade dom i söndags och funtsat på dom sen dess och nu slog jag till, dom fanns så i min hjärna. dom kostade endast 99;- efter att säkert kostat jaa, 200? min tanke bakom detta är, eftersom jag aldrig använder pumps eller högklackat, är att jag fyller 18 i sommar och då kan man ha sådan på krogen :).
men nu är de slut, ska spara och endast köpa nödvändliga saker, efter jag funtsat 10 gånger och resonerat till vad jag behöver de till, jag har massor av kläder och underkläder nu, de enda jag kommer behöva snart är strumpor och om jag hoppas kanske mamma kan köpa de till mig på ica ♥

menmen, snart kommer jag bby!


RSS 2.0