27 september - söndag

helgen var helt otrolig, meningen var luleå cruising med vi slutade i ökx och jag har tom varit hemma och hälsat på hos fredrik :) kan inte säga att de blev sent, klockan tolv har jag och gabbie krypit ner i säng hemma hos henne.
    har slösat pengar, men ändå inte så mycket, men en sak som hände i luleå irriterar mig;

vi var på hm och stod och pratade och så satte jag bak mitt ben för att få bättre balans och någon sekund senare duknade till i mitt ben och jag tittade ner för att se en liten tjej stå och titta på mig, satte sig sedan på rumpa och började grina. "oj..öh.. förlåt?" sa jag och tassde iväg med linn hanna och palle, jag har inga småsyskon och jag tänker fan inte börja trösta ett litet okänt barn och jag blev väl lite nervös och skrattade till. sen kom dendär morsan till ungen och började gapa efter oss att vi var jävla klantskallar och att de inte var något att skratta åt och fan om de var med flit.
   okej!? hur moget är de på en skala för att vara en vuxen?? håll bättre koll på din jävla unge så att den inte springer hej villt i hela affären och på folk. och med flit!? tror hon att man kommer till luleå för att sätta krokben på små barn eller? någon nytt för dig, små barn ramlar hela tiden och man behöver inte vara så jävla överbeskyddande. sluta gapa och håll reda på din jävla unge.

dehär var onödigt inlägg kanske eftersom denhär jävla morsan aldrig kommer läsa dehär men de känns som bra att lätta på trycket. hahahaha









25 september - fredag

nu är de fredag igen och veckan har gått så fort, fast jag funderar på om fredagen var halva veckan för dagen blev som så lång FAST vi flyttade historian till engelskan eftersom vi inte hade någon engelska och vi åkte hem med kvart i trean och alla var nöjda och glada (dvs. haparanda bor och centrala kalixbor).

imorgon drar jag till luleå tidigt på morgonen för att shoppa med linn-täti och hanna-täti och sedan när dom åker hem stannar jag och åker raggarbil med gabbie, fredrik,linnéa och nåt annat folk! de är luleå cruising igen och jag är så jävla taggad!
    förövrigt sitter jag nu och väntar att linn ska hitta tillbaka till datorn eftersom vi antingen ska på minervakväll eller baka niggahbolls (inget rasistiskt) hos någon. myspys.


18 september - fredag

jag är trött, hungrig och har ont i huvet. fast vem har inte de om man slutar klockan tre på en fredag och kommer hem först halv fem. det jag ville göra var att gå och lägga mig en stund och bara vila. men icket, familjens kära hund hade andra planer när jag märkte att hon hade legat i min obäddade säng och hårat ner hela skiten. jag blev så less så jag nästan fick tårar i ögonen. visst låg hon och sov i min säng alltid förr och jag bäddade alltid sängen men det blev mer sällan när hon började få ont i höften. när jag bytte rum slutade hon med de helt och jag slutade bädda sängen varje morgon och helt plötsligt ska hon ligga där igen. jävla skit, nu måste jag byta lakan igen










16 september - onsdag

gråter en skvätt, mina nyaste strumpbyxor fick ett hål idag. pappa tog sönder dom genom att få hunden att skälla när jag hade katten i famnen och hon grep tag med klona och rev upp en maska. jag blev sur och sa att han skulle köpa nya åt mig och min kära far skrattade bara åt mig. vilken jävel.

för övrigt kom jag hem med halv ett bussen för första gången på hela skolåret hittills. jag blev över lycklig och även fast jag är lite sjuker (dvs. hosta och täppt näsa) och eftersom jag frös kröp jag ner under täcket efter en timmes läxläsning (!!) och de var varmt och skönt. känner mig även duktig och har bara några frågor kvar i historia och engelska jävla läxan om jävla william shakespeare i jävla tidningsartikel format. helvete

12 september - lördag

gårdagen var en helt underbar dag, uppe på scen var de så varmt att man trodde man skulle svettas ihjäl och alla blev en aning virriga men folk säger att de var en jätte bra spelning och jag hoppas våran verison av long berfore rock'n roll gick hem för den kändes bra. kvällen delades helt klart av topp folk som ville betala hela 40 kr för att visa sitt stöd, guld värt!

helt från en sak till en annan. när vi satt där backstage och hade de som bäst började vi diskutera dom små som sprang där utanför, dansade och hade på sig lite för lite kläder för att vara 13 kom vi fram till; var vi verkligen så små när vi var 13 och hade börjat 7an? när jag kollar på skolfotot tänker jag "nää, jag kan inte ha varit så liten, de ser man ju på kortet" blir folket midre och mindre för varje år som går? - då kommer ju barnen se ut som pysslingar om 10 år eller så. kanske beror på att dom sitter för mycket vid datorn och de stoppar växten? usch, även fast jag är helt nöjd med mina 164 (165??) måste jag röra på mig, bara för att de ska kännas bättre.








3 september - tosdag

tiden drar iväg den går alldeles för fort. enligt en hemsida är de 111 dagar kvar till julafton. herregud.
de senaste tiden ser ut somsåhär;
lördag: pappas 50års fest
måndag: pappas riktiga födelsedag och någon konsert i skolan
onsdag: jävla skoljoggen (jag missar de roliga den dagen dvs. min gitarrlektion och ljudtekniken men inte kan man missa gehörsläran ;o)
sen var de viktiga slut.. säkert inte men orkar inte tänka. meningslöst. usch jag skäms. gonatt

p.s. idag i skolan; linn och hanna skulle kolla om vi hade historia för första gången eftersom alla hade blivit inställda dittills.
de kom tillbaka och sa: vi hittade inte klassrummet men vi träffade läraren.
lp: jaha.. var han här?






RSS 2.0