28 juli - onsdag

long time no skiv. hoppsan.

har inte så mycket tid över till tankar eftersom all min tid går åt att jobba känns det som och när jag inte jobbar måste jag göra saker som att tvätta mina jobbkläder, städa mitt rum, hjälpa till här hemma, försöka ta de lugnt och träffa (tjaa dom enda två jag har träffat mest av mina vänner) linn och hanna. men i helg blir de pdol med folket och catrin som ska köra till piteå för hon har fått körkort! och sen är de endast två veckor kvar av jobb, tiden kommer gå så fort och sen börjar jag sista året på gymnasiet! herreguttan! nåja, tiden till vila i sommar har inte varit så mycket och jag har en vecka på mig att göra allt de jag ville göra under sommaren! bli inte förvånad om jag är allt för trött när skolan börjar för jag har inte haft tid att vila upp mig hehe! hoppas där emot på ett jätte bra schema och de skulle inte vara helt fel att vara ledig någon dag i veckan! tack på förhand schemaläggaren!

nu ska jag göra kycklingsallad och ätaätaäta!

p.s. att jobba på ikea resturangen har gjort att jag tappat lusten för mat.. jobbigt..

5 juli - måndag

från hbwebben:

 

"På plats fanns också gruppen Traffic Jams som består av medlemmar från Kalix och Haparanda.

- Vi repar i en källare i Nikkala så vi är ett riktigt källarband, berättades det från scenen."

 

 

the traffic jams live @ strandängarna i kalix


3 juli - lördag

jag är så glad! varför behöver jag nog inte mer säga än att jag är 18 och de gör inget att jag inte ens for ut på krogen den här helgen för den fick spenderas med min släkt en mil ute i skogen bland allamygg/knott/getingar/bromsar/blinningar och speciellt med min underbart söta lilla kusin på nästan två år! hur underbart är de att trots att jag inte har sett honom sen han var 2 månader och de kan han inte komma ihåg fast han tyckte jätte mycket om mig då tyckte han fortfarande om mig lika mycket och jag har fått ta del av hans leksaker när han inte har vågat ge till någon annan än till sin mamma och pappa och blåst mega såpbubblor! idag blev jag till och med hans idol så han ville göra allt som jag gjorde, satt jag på rampen skulle han också göra det, vid min sida och om jag åt tacos utan att peta i de skulle han också göra det! kan knappt vänta att se honom igen och funderar att dra ner till skåne inom en framtid!

för övrigt så for vi till aavasaksa berget innan vi for ut igår och fick otroligt fina bilder där upp ifrån!
och imorgon ska vi spela med the traffic jams i kalix och hur de går lär vi ju se eftersom vi inte har tränat sen kalixdagarna! de får gå som de går, de viktigaste är att man har roligt på scen!


såpbubblor!

aavasaksa


RSS 2.0