the big big bang

 
inte nog med att jag har ändrat mitt smile nu, nog måste jag säga att jag är glad att jag inte ser ut som jag gjorde när jag var 16! men 4 år av tandställning gjorde sin sak, tack!
 

.


imorgon

 imorgon är det fredag. fredag som jag alltid längtar till men denna fredag ska jag inte åka in till stan för att gå på krogen med mina vänner och göra roliga dumma och ungdomliga saker. nej denna fredag får jag skjuts till flygplatsen för att åka hem. jag ska sätta mig där på flygplatsen, kanske unna mig en lonkero, jag är ju trots allt ensam på en fredag kväll och ska plugga tills flyger hem går. för nu åker jag hem för helgen och nu ska jag göra det jag väntat 4 år på. jag ska äntligen få ta bort tandställningen. jag hoppar nästan av förväntan varje gång jag tänker på det! hur kommer det se ut när allt är borta? kommer kännas så tomt och skönt!
 
det är såklart inte enda anledningen till att jag längtar hem. nu råkar det vara så att till och med min äldsta bror är hemma som jag bara hann se några dagar under sommaren innan han åkte tillbaka till sig. underbara storebror. jag vet att du går igenom så mycket och jag är så ledsen att jag inte kan vara där för dig. och du andra lilla storebror. tänk om ni bara visste hur mycket jag egentligen saknar er. det är ju inte sådant vi talar om för varandra, men ni kanske vet.
ni är världens bästa!

eerikinkatu

igår gjorde vi det skrivet och klart och totalt officiellt; den andra januari 2013 får jag och min älskade finaste soulmate tanía nycklarna till våran lägenhet inne i helsinki RAKT på eerikinkatu (du kan nog inte komma mer centralt än det, vi är granne med shoppingcentret forum). jag är så glad så glad att fredagen råkade gå lite över styr men sådant händer ibland va? förlåt mina finaste att det hände, ska aldrig aldrig hända igen! ♥
 
 

vad heende?

 ibland får man bara sådanadär "jag måste få skriva av mig"-moments, ungefär som nu för mig. jag undrar egentligen vad som hände, allt gick så fort och sedan för långsamt. var vi ment to be eller var vi bara tidsfördriv för varandra? det gör lite ont och tänka för jag har aldrig känt för en person som jag gjorde för dig och vissa stunder under dom senaste dagarna har jag undrat vad som skulle hänt om du kommit fram till vad du kände lite tidigare. skulle det varit vi nu eller skulle det ha slutat likadant, fast kanske spegelvänt? för det är så otroligt roligt att fjanta runt som bara vi kan göra utan att bry sig ett dugg, för just för den studen är det bara vi som förstår varann, finns något finare än att ligga där vid din sida och känns sig tryggast i världen för stunden eller bara sitta i mörket i en bio salong med handen i din. du må helt enkelt varit både det bästa och värsta som har hänt mig och nu ska jag försöka glömma och försöka radera, det kommer ta tid men jag ville bara säga en sista gång, utan att du ens kommer att se det...
 
 
... du betydde för mig av hela mitt hjärta och kanske lite till...

mina fina hjärtan

YOLO! ♥
 
 
halloween 2012 vart jäkligt nice.
nu är de fredag och vi siktar på nya äventyr med mina fina!
 

RSS 2.0