28 februari - söndag

idag är en speciell dag, idag åt jag för första gången en mjukglass på ikea, det var gott och sedan gav gabbie mig ett löfte. de låter romantiskt men vänta bara tills ni får höra!

sommaren kommer bli en underbar sommar med massa bad, umgås, fylla år och jobb såklart, man måste hålla ekonimin uppe, men gabbie lovade de som får mig att tagga ännu mer. som bäst när vi stod och åt glass på ikea sa jag att de skulle vara så roligt att kasta en glass i ansiktet på någon och gabbie den underbara lilla varelsen lovade mig att jag ska få kasta en glass i ansiktet på henne! en ikea glass kostar bara 5 kr och de blir nog värt det!! tagga!! :D:D ♥

23 februari - tisdag

om man skulle ställa upp mig och min familj på rad och kolla på färger skulle inte jag passa in, egentligen vet jag inte vad som är fel på mig, om inte de skulle vara så att mitt ansikte (tydlingen) är så förbannat lik min mors skulle jag tro att jag är adopterad eller möjligtvis tagit fel på b.b eftersom mamma har för hemska minnen att klämma ut mig för att jag ska vara adopterad.
tillbaka till utseende är jag (egentligen) mellanblond/mörkblond och har gråa ögon. trist. min äldsta bror fick pappas otroligt vackra mörkbruna ögon, nästan svarta, (och från morfar) lockiga (läs yviga) hår och helt spikrak tandrad. min näst äldsta bror fick en blandning av mammas gröna ögon och de som fanns kvar i brun ögon väg, mellanbrunt hår med små lockar i. tänderna var lite skeva men de gick att fixa till med en gommplatta när han var 10/11 år, den satt i ett år och sen var allt klart. jag å andra sidan har någon konstig blondfärg (lite råttfärgat tror jag, har inte sett mycket på flera år). när mitt hår växer ut är de ett plattfall för att de är så tungt men jag håller de kort och då får jag smått självfall, på fel ställen så klart.
till grunden gråa ögon fast dom skiftar lite färg vad jag har på mig men en gång fick jag en kommentar att jag har fiskögon. ööh, tack? bara för att dom råkar vara lite spräckliga.
mina tänder var så snea så de inte är sant. en till sak jag fått av min kära mor, för ett år sen fick jag räls och den ska sitta i ytterligare ett år, sen får vi se vad som händer, men trångt har de varit. varför kunde jag inte få bra saker från min fader som hans raka tänder eller starka naglar? hmm...

jag skyller inte på någon för mitt utseende för jag är på något vis ganska nöjd ändå men ibland undrar jag varför jag har så andra färger. till de skyller jag på mina bröder (speceillt på min äldsta) som inte ville lämna några färger kvar till mig. men dom tog även det som lite mer finnar och sådant och de tackar jag för.
det spelar ingen roll för jag tycker om mina bröder jätte mycket och jag har kommit fram till för ett tag sen att jag ska tatuera in två blåklockor från samma "planta" på mitt ben som ska representera dom ♥


 

 


16 februari - tisdag

os är igång för fullt och idag kom jag hem tidigt och för ovanlighetens skulle slog jag på tvn och satte mig med engelska boken i famnen för att plugga glosor till provet på fredag (då menar jag att jag tog boken såhär tidigt, inte att jag slog på tvn). ettan dök upp och hockey var igång. jihoo! tänkte jag när jag såg att sverige ledde över ryssland med 5-2 fast något var konstigt, spelarna såg mindre ut och spelet var inte lika dragit och våldsamt och sedan såg jag att de var damhockey. fy fan vad ointressant så jag tränade glosor utan tv.

nu innan jag avrundar tänkte jag bjuda på ett litet collage av min über söta katt. har katt nojja just nu för att hon sitter i mitt fönster hela dagen/kvällen och sover i min säng på natten, puss på dig min kisse ♥

 förstora gärna, de blev bäst så :)

7 februari - söndag

ingen skola imorgon wohoo!
underbar helg wohoo!
grattis hanna-täti 18 år wohoo!


bra låt wohoo!


 

orginaltitel: Mato = mask. deras översättning: ett orm så klockrent!

1 februari - måndag



jag är mer taggad är någonsin!



RSS 2.0