ibland är inte livet rättvist.

jag gråter inte så ofta nu förtiden, är rätt lycklig nu eftersom allt har passat in. men nu har snart en hård sommar passerat förbi, bara en vecka kvar av jobb och eftersom jag har jobbat väldigt långa dagar i en slitsam miljö och inte mått så bra av det både psykist och fysiskt har jag stängt in allt inom mig. helt plötsigt imorse när jag satt och åt frukost kl 8 på en lördag morgon blev de som för mycket när jag började tänka, jag har slitit som fan hela sommaren, knappt träffat mina vänner, jobbat ungefär varje helg under juli månad och fortsätter till nästa helg, jag kan inte fara på pdol och inte på lulekalaset dit min finaste vänner ska, jag kan inte ens tillbringa den sista helgen med min finaste gabbie innan hon försvinner till göteborg och jag inte ser henne på månader. det blev som för mycket när jag tänker att jag börjar halv nio på en söndag, har tre diskpass på rad, två av dom är långa. tårarna började bara rinna ner för mina ögon och mamma blev jätteförvånad. jag vill inte.v jag tycker inte om dehär jobbet, de är för krävande för mitt mentala välmående dedär med mat. idag satt jag i kassan och de kändes bra, långt ifrån maten och lukten och slippa röra i folks matrester. jag tar hellre all skit man får i kassan än att sätta mig någon annanstans.

men jag får tänka snart är de slut. snart har jag en och en halv vecka på mig att se mina underbara föräldrar och dom underbara vänner som är kvar, allt löser sig. efter denna sommar ska jag aldrig mer behöva sätta foten i ikea restaurangen som arbetare!


åska

hör åska mullra på avstånd medans den sakta kommer närmre. tycker om åska, det är mysigt, speciellt om kvällarna.

för övrigt har jag tre veckor kvar här nu, en och en halv består av jobb men sen är de över, finito på ikea! är så less på de jobbet och även fast mycket går bättre än förra året tycker jag inte om mina jobb uppgifter detta år, tycker inte om att stå i linen eller i disken, vill sitta i kassa, det är de jag tycker om! men som sagt, om tre veckor åker jag. eller om tre veckor är jag där nere vid dehär laget och jag ville bara säga att jag har bestämt mig för en sak. jag har berättat för er och jag har försökt, inte lika hårt som jag brukar men så mycket jag har orkat vid dehär laget. så nu är det upp till er, jag har bättre saker för mig, i sådana fall viktigare personer att träffa innan jag flyttar. ja, blir väl en sak till alla, vill ni träffa mig nu innan jag far så ring mig och boka in för dagarna går snabbt förbi. de var väl allt. puss!


bara och bara

just nu för tiden händer inte mycket. jobbar, far till kalix två gånger i veckan för att repa, det är äckligt varmt, egentligen ska man inte klaga men när man stått och slevat köttbullar vid väldigt varmt ånga skulle de vara trevligt att komma ut i frisk luft efter jobbet, men istället andas man in något som likagärna kunde varit vatten. jävligt jobbigt. om en månad och 5 dagar flyttar jag, jag har inte ens tänk hur jag ska packa, börjat kolla igenom lådor och undersöka vad som egentligen är mitt och vad som tillhör mina fantastiska vänner som jag delar det mesta med, kanske borde börja snart- fast jag vet inte om de är det att jag inte har tid eller så att när jag är ledig prioriterar jag annat, typ att ligga i sängen en längre stund och ja, jag vet faktiskt inte vars mina lediga dagar flyger iväg.. nåja, nu återstår bara 4 veckor!

RSS 2.0