cuz you make me feel

även fast jag aldrig har varit mer förvirrad, har jag nog aldrig i mitt liv varit så lycklig.
hur kan en enda person i världen göra så mycket skillnad
fast man egentligen inte vill och borde känna så?
but you mean the world to me, and you know it.

vad är det här för jävla stil?

man funderar ju hur du egentligen tänker...
 
 

min sisko

 
idag har min fina sisko åkt till turkland för lite semester med sin härliga finlands-familj. lite avundsjuk blir man såklart.. mut elämän on! dock kommer jag sakna henne lite för mycket så därför eftersöker jag: en facedate måndag till torsdag, daten brukar starta vid 9 på kvällen. någon??
 
skämt åt sido. nu sitter man här ännu en söndag och skypedaten är avklarad med linn med info vad som hänt i veckan och lite saknad efter henne är stoppad för denna gång. helgen var som vanligt full med galenheter om kvällarna och nätterna med mina fina här och söndagen blev full med kaffe och prat med finaste tania och evelina! tur att jag har världens bästa människor runt mig vars jag än befinner mig i världen! ♥
 
 
 

när vet man?

och hur vet man något?

nästan fyra år var det

gick igenom lite bilder och...
 
..jaa, nästan fyra år av tandställning har gjort sin sak. jag rekomenderar: GÖR DET!

hpda är bra med hki bäst?

hur otroligt bra de än kändes att vara hemma och jag så gärnagärna skulle stannat lite till, är de skönt att vara tillbaka i hki trakterna och jag kan inte vänta till att få träffa mina fina vänner igen! onsdagen är fullbokad med gymi inne i stan, träffa finaste sisko för lunch och sedan åka till sello för att träffa bästa pikkusisko samt evelina för lite häng! vi är ju som en enda stor familj här med alla mina systrar hehe!
 
Det bästa av allt när jag känner att jag skulle kunna vara så mycket längre hemma är att jag bara har 6 veckor till nästa visit. väldigt kort tid, jo jag vet, kommer lite opassligt på en fredag kväll till kemi för att flyga tillbaka på måndag kväll från luleå. varför? jo för... EFTER NÄSTAN FYRA ÅR SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ TA BORT MIN TANDSTÄLLNING! kan inte tro att det är sant! längtar som jag aldrig längtat förut kan jag säga! äntligen!

RSS 2.0