29 april - torsdag

jag är nervös imorgon har jag min livs första arbetsinterjuv och de blir en grupp interjuv. guud!
för övrigt skulle jag egentligen ha skola imorgon, vad är furuhedsskolan för fängelse helt plötsligt!? de är ju för fan vappu och dom flesta i klassen bestämde oss för halv dag vilket blir ingen skola eftersom vi börjar kl 12! så istället för skola går jag på interjuv och sen kanske trallar runt med catrin här i hpda, vad händer sen på kvällen!? - nada, alla har dragit bort och har inget att göra, min hals är svullen och min näsa rinner lite till och från, min tur (igen) att bli sjuk till vappen och jag får hoppas att de inte blir värre till imorgon!!

förövrigt hade jag writing i engelska B idag. det gick bra hoppas jag. nu ska jag kika lite på vårt vardags rum och fota så jag kan göra ett collage liknande sak på hur allt har sett ut osv!


25 april - söndag

jag måste bara meddela hur coola repliker jag kommer med ibland;
igår var jag, moder och fader på colorama för att kolla lack till vårat ekgolv och även på nya fönsterbrädor (de enda vi kom hem med var en rulle grön maskeringstejp) när vi kikade på fönsterbrädor tyckte mamma att vi kunde köpa en lång som går över alla fönster istället för två korta.
pappa: de skulle ju vara lika bra, då har molly en lång försterbräda att gå på!
jag: jo, en catwalk!
jag tyckte de var så roligt och skrattade mitt oerhört fula skratt och mamma och pappa tittade lite underligt och skrattade dom med. nog är jag ganska fyndig ibland!

imorgon har jag min första körlektion på bilskola och jag är nervös! hoppas de går bra!!
nu ska jag jag kräva lite mat.


pussy!

21 april - onsdag

snart är april slut. schwosch sa det bara.

vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att det är underbart väder och jag ska ta min lånade skolkamera och fota lite med hunden efter gång vägen, bara för att de är så fint väder!


vars finns du!? du som de bara säger klick och man blir lycklig? ska det vara så svårt?


18 april - söndag

säger allt och lite till

 


16 april - fredag

idag hade jag tandläkare. igen. jag hade en plan som gick ut på, stiga upp, klä på mig, borsta tänderna,cykla till käftis eftersom jag hade tid 20 över 7 och sedan komma hem, äta och göra mig klar. min plan sprack när jag fick någon slags plast i mina bakre tänder och inte fick äta något på två timmar.
väl lunch i skolan var de äcklig mat men de jag tröck i mig var lite ris (och vatten från grytan, försökte med några kött bitar men egentligen, vad fan var de!?) och en kuddebröd macka med gurka. klockan är halv sju på kvällen och de är de enda jag har ätit. pappa grillar ute och jag är så hungrig så om jag hade haft något skulle jag spy upp de.

så känns de för övrigt. vill spy upp över allt som har hänt på senaste tiden, vet inte vad som händer men vars jag än är känner jag mig ivägen och ovälkommen. vill att de ska försvinna!


"I wish those days could come back once more
Why did those days ev-er have to go
Cause I love them so"




ska kolla vänner och bli glad igen


12 april - måndag

det är katt månad och vi har herrkatter som stryker omkring på våran gård och luktar på mollys porriga lukt. dom senaste dagarna har jag sett tre olika katter smyga omkring och lukta. inte för att hon bryr sig. hon tar en middagslur och fiser på min kudde istället. hon är ju trots allt kastrerad.
lite fusk att hon har massa killar och jag har ingen, som sagt bryr hon sig inte men jag misstänker starkt att hon tycker om att sitta och titta på och smyg skratta när vi schasar iväg dom eller i värsta fall skickar cilla på dom.


.. lite fusk är de iaf...




8 april - tosdag

jag är en plan. känner mig lite som han i Jönssonligan, Sickan; "jag har en plaan". en plan vad jag kanske ska göra i livet. först och främst ska jag gå ut gymnasiet. eller vi tar de riktigt från början.
ikväll ska jag somna tidigt och imorgon ska jag upp tidigt lämna mitt cv på lite ställen och sen någon gång under dagen ska jag dra mig mot kalix, kolla in gabbies (morsas) nya place, fira catrin, slagga hos gabbie, gå på välgörenhets gala på lördag.
sen tog min plan slut för stunden, så senare i livet ska jag gå ut gymnasiet, umgås riktigt med mina vänner och mot hösten ska jag ha hittat en bra familj i usa (förhoppningsvis kalifornien och förhoppningsvis har jag gabbie inte allt för långt ifrån mig) där jag förhoppningsvis trivs och får jobba hos ett år innan jag återvänder hem till sverige. återigen, förhoppningsvis kommer jag se sverige från ett nytt håll, inte tråkigt och kallt som jag ser nu. där efter ska jag se om jag behöver läsa några kurser på komvux för att bli målare/tapetserare, för de har jag kommit på (för länge sedan) att jag tycker om att göra och jag är ta mig fan ganska bra på de också.

det är inget jag kom på huxflux nu, de har funnits där bak i min hjärna sen gymnasievalet, jag sökte som andrahand bygglinjen målarinriktning men problemet var att de var i piteå. jag var 16 och kände att jag inte var redo att flytta så långt bort ännu. jag ångrar inte att jag valde estet, jag trivs überbra och har fått de bästa vännerna på jorden! det fixar sig i slutändan, de gör de alltid! men så kunde min framtid se ut!




6 april - tisdag

igår när jag skulle sova kurrade min mage och medans jag inväntade sömnen började jag fundera på olika saker, t ex mjölk. jag dricker inte de men de finns mjölk med olika fetthalter, hur får man de olika fetthalterna? är grön mjölk från en fetare ko än den gula mjölken som kanske kommer från en anorexia ko? sådant konstigt rör sig ibland i mitt huvud och förvirrar mig.


3 april - lördag

hade min myskatt på magen och plötsligt hoppade hon bort och råkade ha armen i vägen och nu har jag klösmärken så jag ser ut som ett emo och ett orange plåster över ett som råkade blöda lite mer, vackert.

om ett tag ska vi hämta linn och vi ska åka hem till hanna-täti och mysa med henne och gabbie som råkar vara där och imorgon kommer min farbror och lite mer folk hem till oss, skojskoj! har inte sett dom på jätte länge!
åt även godis nu i helg, de har jag inte ätit på nästan två månader och mår riktigt illa. det är inte ens speciellt gott.

RSS 2.0