1000 tankar, för lite ord

jag har 1000 tankar i mitt huvud men vet inte hur jag ska få ut dom i ord. för de första åker vi till götet på torsdag!! vad ska jag packa? hur mycket? kommer jag hitta mycket där? vad händer i sommar? får jag jobb i sommar? varför vill kalixtele 24 inte höra av sig?  nåja, nog med frågor. nu är de bokat och klart! den 16 augusti kl 13.55 finsktid sätter jag mig på flyget och landar i helsinki för ett år där! ett år ett mer.. dom vill verkligen att jag ska stanna till juni 2013 men jag vet inte!

jag är så lycklig för att jag har något att göra till hösten och att de känns så lätt med familjen men de känns samtidigt så jobbigt att lämna allt och alla, kommer sakna alla så extremt mycket!


min bästa fina flickor!

galna partystunder!

äventyr!

min trööööga kissekatt!

the traffic jams!

jetset kvällar!!

min trogne gamla vän!

oseriösa stunder

russia nr 1!

 

och alla andra fina vänner jag har som jag inte råkade ha bilder här på för..

..VARFÖR VILL INTE JÄVLA BLOGG.SE LÅTA MIG LADDA UPP NYA BILDER!?!?!?



oplanerad helg

denna helg svepte förbi som ja, jag vet inte vad. för ovanlighetens skull hade jag en helt oplanerad helg och den slutade som en jävligt rolig helg! under hela helgen råkade jag ha typ en vän... hanna. men vi hittade på vårat och hamnade på ett ställe som vi sedan undrade varför vi hamnade där NYKTRA för att sen börja impulsdricka för att sedan gå hem i regn, en timmes promenad för att sova typ 2-3 timmar och åka till morfar (hanna till sin mormor).

även där fick man ta tag i saker, se mormors saker i deras gamla hus, det var fortfarande tungt men nu finns hon här med mig i 3 retro väskor, två bälten och lite smycken! tack och bockar!

mycket har hänt på kort tid inser jag! vi var ju i ryssland förra helgen och rockade skiten ut murmansk! det är alltid en upplevelse, speciellt som tjej när man spelar musik för ALLA blir som galna i en, vill ta foton, krama eller som i linn och hannas fall där en ville gifta sig med linn och en ville ha barn med hanna. ja, förutom alla ganska coola ryssar träffade vi ett killband som vi åkte från ivalo med, häftiga typer som vi var lite för oss själva med och besökte en rysk krog med. kan intyga starkt att det är en HELT annan sak än i sverige/finland och det chockade både oss tjejer och killar. men vi avslutar med som linn säger, "det som händer i ryssland, stannar i ryssland!" nice!

Sedan är det bara att konstatera att det 31 dagar till balen och 33 till studenten!!

(tänkte bjuda på en massa fina bilder men jag kan fortfarande inte ladda upp bilder!?!?)

RSS 2.0