29 januari - fredag

egentligen har jag inget speciellt att säga, läste lite bloggar och fick en oerhör lust att skriva ett inlägg själv.
  jag hostar och hostar och de river i mina lungor, det har de gjort de senaste dagarna och de roliga är att jag inte känner mig speciellt sjuk, jag har inte så ont i halsen men jag hostar som en ett psyk och har lock i öronen, sen sticks de i öronen och jag vet inte, kanske en början till öroninflamation? mamma vet inget om sådant, när jag säger att de gör ont säger hon att jag ska tycka på örat och frågar om de gör ont, och när jag säger att de gör ont när jag släpper på trycker säger hon att hon inte vet.

turnén är nu avslutad och de är sorgligt, denna turné var 100 gånger bättre än förra året, våran grupp var mer på spetts och folket var mer och därför roligare. nu är de ett år till nästa och de är fan sorgligt. fast i februari ska vi till kiruna mest troligt och vi taggar det :)
  vad händer ikväll? - inget för min del, ska hasa runt i mina mjukisbyxor hemma, gömma mig under täcket och kolla film (VHS!! har gått tillbaka i tiden, de blir som när man var liten!!) och vila upp mig för nästa vecka då vanlig skola börjar igen och man ligger grymt bakom i allt efter 2 veckors frånvaro på övriga lektioner. huija...


 btw, så här lät de när vi spelade in med gabbie!



25 januari - måndag

jag vet inte vad som händer eller vad som sker men mitt liv håller på att falla i bitar. eller, kanske de är som händer att inget händer. jag vill att saker ska hända i mitt liv, jag vill inte behöva åka till någonplats för att det ska hända något, jag vill att det ska hända något här. vad som händer bryr jag mig inte så mycket om, gärna någon ny person, någon att lära känna och tycka om på ett anorlunda sätt.

nu är turnén igång men den kommer gå i raser fart och vips sitter vi vid domdär jävla skeva bänkarna på dom osköna storlarna och vrider oss, druknar i engelska glosor och mattetal man inte förstår sig på, lärare som tjatar och på de känner jag att jag håller på att bli sjuk. jag har inte tid tänker jag och tar c-vitamin med enchinagard-droppar. vill inte ens tänka åt de hållet. vi ser possitivt! nästa helg fyller hanna 18 och det blir fart och fläkt hoppas jag! snart kommer sommaren och jag fyller 18, måste börja söka sommarjobb, ska plöja igenom alla butiker i haparanda och fråga någonstans måste dom säga ja. vi tänker possitivt nu! ska försöka börja ett.. inte nytt liv eftersom jag trivs rätt så bra med mitt liv, ska göra små justeringar på livet jag har så att jag mår topp!

ha de bäst alla underbara männskor där ute, ett glatt humör smittar av sig!







17 januari - söndag

tiden i göteborg alldeles,alldeles för fort. tåget dit var 5 timmar försenat (de kommer vi mest troligt få ersättning för enligt sjs hemsida). pengar tillbaka är alltid bra att ha men jag skulle ha valt tiden istället om jag fick välja, 5 timmar var för mycket när de kliade i benen för att upptäcka nya ställen, möta nya männskor och of course, handla nya kläder!
   jag tänker absolut inte säga att detta var sista gången jag besöker götet, jag kommer fara dit snart igen. det var en stad i min smak kan man säga, lite för stor kanske men inte lika stressig som stockholm och inte lika dött som haparanda, lite mer fart och männskor än i umeå. kanske bli att klättra ner i sverige, vill inte bo i götet för länge om man flyttar dit, vill inte ändra dialekt hihi :).

allt prat med gabbie som planerar att flytta till england och jobba som au pair. när hon började prata om det lät de tokigt i mina öron. vara borta ett år i ett annat land? men ju mer hon berättade om de började jag mer och mer tänka, jag har alltid velat åka till florida eller något liknande i USA. träffa nya människor, lära mig surfa. man får inte uppleva på samma sätt om man bor på ett hotell i en eller två veckor. jag skulle vela göra något liknande i florida t ex (anledning florida: kollade room raiders florida och killarna såg absolut inte dåliga ut!) om man åker ganska snart efter man gått ut skolan och är borta ca ett år, då har man jätte mycket erfarenhet och utvecklat språket till en ny nivå. jag har blivit ganska tagg på dehär via gabbie och jag hoppas på att jag kanske kan göra de innan jag börjar flytta runt i lilla sverige.
   nu har jag en del att fundera på och kanske jag får följa med gabbie om hon går och pratar med syon :) hör även en skoter vråla på granngården, ska tjata lite på pappa så vi hämtar hem våran från salmis någon helg!








10 januari - söndag

helt underbart väder. sitter här i ett tomt hus (sånär på en katt) och jag lovar om jag hade orkat skulle jag ta en spade över axeln och gått de 7 km till salmis och grävt ut skotern från "garaget" och tagit en tur men de skulle säkert blivit mörkt innan jag är där och klar. varför måste mamma och pappa välja att åka till mormor och morfar just denna fantastiska dag!? de är nästan deprimerande. vem vet när man får en chans nästa gång!? måste tvinga pappa att hjälpa mig ta ut skotern så jag kan köra den till stan : ) så man kan köra när man vill med vem man vill (y)

p.s. glömde en sak förra inlägget; en systemkamera tack! ♥ nikon d3000 kanske :)

 

 







6 januari - onsdag

man vet ju aldrig med folk men om någon skulle få för sig att ge en massa saker till mig så här ger jag några tips!

en akustisk gitarr i denna stil kanske?



porslin!!



en juicepress



en bil



och kanske bensin för ett tag..



och om något år en fin lägenhet och jobb bort från haparanda och kalix!
tack på förhand, nu är jätte gulliga!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tyvärr blev klockan över 00.00 och datumet stämmer inte men jag tänker ha kvar de bara så jag kan säga
GRATTIS NASTA PIMU-LINN PÅ DIN FÖDELSEDAG!! :*

 p.s! bli inte avundsjuka för att vi var så snygga när vi var 5-6 års åldern!!


1 januari (tvåtusentio!!)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jaoo de tror jag? 
Höll du några av dina nyårslöften? helt ärligt tror jag inte jag hade några och om jag hade så har jag glömt dom (hehehe)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? tror inte de??
Dog någon som stod dig nära? inte nära precis
Vilka länder besökte du? Sverige och finland
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? jag skulle vela umgås mer med mina happis vänner och hitta lite kärlek :)
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? höuuum... 4 juli (ruisrock)
Vad var din största framgång 2009? jag har börjat ta mer för mig bland okända människor
Största misstaget? misstag gör man ju alltid men inget stort vad jag kan komma ihåg
Har du varit sjuk eller skadat dig? förkyld bara
Vilket var det bästa köpet? jag har som inte köpt något speciellt..
Vad spenderade du mest pengar på? jag vet inte, får dåligt samvete när jag slösar för mycket pengar.
Gjorde någonting dig riktigt glad? nära och kära
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? hela nya the sounds skivan, 21 guns och konstiga låtar som rock this town och i fought the law.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? helt ärligt tror jag jag har varit ledsnare iår
Vad önskar du att du gjort mer? badat och tränat.
Vad önskar du att du gjort mindre? surat
Hur tillbringade du julen? only family
Blev du kär i år? njää
Favoritprogram på TV? typ glee och that 70's show
Bästa boken du läste i år? ojoj.. finns så många!
Största musikaliska upptäckten? typ paramore?
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? önskade mig inget speciellt,eller jo, biljetten till ruisrock!!
Något du önskade dig men inte fick? som sagt, önskade mig inget speciellt
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? kapade av mig håret och blev våldgästad av vänner som krävde fika..
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? säkert
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? mer.. kvinnlig
Vad fick dig att må bra? nära och kära
Vilken kändis var du mest sugen på? åååh, jesper anderberg!<3
Vem saknade du? olika folk under olika perioder :)
De bästa nya människorna du träffade? tjaa, jag måste säga att domdär estet ettorna är en bunt riktiga trevliga typer!



 
tänk hur fel de kan bli under en kort stund,
men att se hur folk inte ser vad de ska betyda för en själv
och säger att jag inte förstår när dom borde förstå exakt samma sak.

RSS 2.0