28 december - tisdag

ännu en jul har passerat i rasande fart, men frågan kommer, varför är inte julen lika kul nu som förr?
vi hade fullt hus, mormor och morfar sov i mamma och pappas rum (gamla och goa som dom är) mamma och pappa i soffan, äldste bror i gästrummet och store bror på mitt golv och jag i min egen lilla säng (ja, lilla, 90 cm och inte en milimeter större skulle jag tro) jag fick mig en massa fina julklappar och har stoppat i mig lite för mycket godis och borstat tänderna lite extra mycket av all julmust och för att jag har haft så ont i käften när jag spännt tandställningen och då är de som skönt att borsta tänderna, de kliar som tillbaka på något sätt.

några dagar innan julafton flög min dator i golvet och gick paj, eller ja, strömuttaget till datorn gick paj men jag lyckades rädda allt på den så nu lever jag ett fattigare liv när jag idag inskaffade en ny fin sak som går jätte fort och tatuering om två veckor eller så (!!) nåjaa.. önskar jag hade tid för ett jobb.. men icket!

jaadu frida

läste lite bloggar som jag inte läst på en vecka nu i stress på mycket annat och hittade en lista frida hade nämt mig i som utmanare... humm de här lär bli intressant


4 tv-program jag ser

1. CSI

2. ...

3. ...

4. julkalendern


4 saker jag gjort idag

1. kör bil till kalix

2. traffic jammat

3. varit på kultur och idé historia och sett en film om bellman

4. varit på ikea


4 saker jag längtar efter

1. julen

2. mys med mina fina vänenr den 22

3. nyår

4. STUDENTEN


4 saker på min önskelista

1. mina fyrkantiga tallrikar (dom står i tvättstugan och väntar)

2. vänner, that 70's show säsonger

3. cirkus-parfymen

4. lakan

4 personer jag utmanar

1. gabbie

2. catrin

3. ...

4. linn (inte för att du kan skriva de någonstans men jag du brukar vara här)

 

tror seriöst ingen annan läser min blogg.

 

därför kan jag vara lite kärleksfulla mot dom. puss på er!


12 december - söndag

såhär i de galda december myset så är jag så less, arg och tom ledsen. de är en vecka och 5 dagar så är de julafton och jag har inte köpt en enda julklapp ännu och vet inte vad jag ska köpa till någon. om en vecka är de terminsuppspelning och jag kan typ inte min låt och den dagen ska jag till tandläkaren också och får fira en jul med ont i tänderna. usch, vill bara ha bort de satans metall skrotet som varit där nu i två år.

förra veckan kom min äldsta bror hem. de gick bra i några dagar men de började bli jobbigt när han överbelastar internet och jag blir utkastad (eller något) hela tiden och på de håller min dator på att gå sönder vilket inte passar i min ekonomi just nu. och nu vid juletid känns de som att jag inte har pengar över till något när jag måste köpa julklappar, jag tänker inte festa förrän på nyår för att spara pengar och inte köpa något för att unna mig själv. tungt. nåja, fick ju mig ett jobb för två dagar och tjänade in 998 kr för att vakta en jätte söt pojke på 7 år, hämta från fritids, laga mat, kolla så han inte spelar "spel som ger honom marddrömmar" och sen se till att han kommer isäng och sen sova där medans hans pappa var borta på jobb och hans mamma bor uppe i kiruna. de gav ju lite extra pengar men allt är värt att spara.

funderar på om man ska föra över allt på cd-skivor tills man har råd att skaffa en extern-hårddisk ifall datorn skulle ge upp vilken dag som helst nu, inte nog med att den går 100 gånger så segt som den gjorde förr en dag när jag startade den och att den har börjat växla mellan att låta som ett jetflygplan och tjuta så de skär sig i öronen. fint.. not..

RSS 2.0